[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Telefoon abonnement met kado – KPN

KPNKPN is al jaren een grote provider in Nederland. De provider levert niet alleen mobiele telefoonabonnementen onder de eigen naam, maar ook onder zusterbedrijven. Denk aan het bekende Hi als telefoonaanbieder. Dit is het budgetmerk van het bekende KPN. De provider staat dan ook al jaren bekend om een stabiel netwerk en een bedrijf dat er alles aan doet om zich te verbeteren. Een mooi voorbeeld is dat KPN als eerst een 4G netwerk wist aan te leggen. Hiermee werd het mogelijk om nog sneller te gaan internetten vergeleken met voorheen. Eerst moesten we genoegen nemen met een 3G netwerk en vandaag de dag kunnen we snel internetten op een 4G netwerk. Mits je een smartphone hebt die snel genoeg is om het 4G netwerk te dragen.

Abonnementen van KPN

KPN heeft een uitgebreide keuzemogelijkheid om een telefoon abonnement vast te leggen. Zo is er als eerste het snelle databundel met een 3G of 4G netwerk verbinding. Je kunt een databundel al afsluiten vanaf 250 MB per maand. Het mooie van KPN is dat je nooit buiten de bundel kan gaan met het internet. Zo kan je altijd blijven internetten zonder dat je per MB moet betalen. Als je boven de 250 MB databundel uitkomt dan wordt je snelheid verlaagt. Je kunt zo nog wel steeds WhatsAppen en je mail lezen. Alleen is het niet meer mogelijk om razend snel te gaan internetten. Wil je dit blijven doen? Dan kan je kiezen voor een hogere databundel van bijvoorbeeld 1 GB of hoger. Bij een 4G abonnement worden er vaak databundels van 100 GB of meer afgesloten. Dit heeft ermee te maken dat je met 4G ook films kan kijken. Je verbruikt hierbij al snel een paar GB. Dit is natuurlijk niet te doen als je een paar films wilt kijken. Hier is dus de speciale grote databundel oplossing voor bij een 4G abonnement.

Bellen & sms’en

Naast de databundels heeft KPN onbeperkt bellen en smsen. Dit was vroeger ook al mogelijk alleen betaalde we toen al snel de hoofdprijs. Vandaag de dag bellen of smsen we steeds minder. Dit betekend dan ook dat je al in de derde prijscategorie een abonnement kan afsluiten voor onbeperkt bellen en smsen. Het voordeel hiervan is dat je nooit teveel betaalt voor bellen, smsen of internetten. Je kunt namelijk bij alle drie niet over de bundel heengaan. Zo weet je standaard wat je iedere maand kwijt bent voor je abonnement. Dit is een zekerheid die bijna alleen KPN aan je kan bieden.

KPN telefoon met kado

Een abonnement van KPN is natuurlijk nog leuker met een kado. Je kunt een gratis smartphone uitzoeken bij een nieuw abonnement of een luxe kado. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis iPad bij het afsluiten van een KPN abonnement? Je kunt een gratis iPad kado krijgen door even snel een KPN abonnement af te sluiten. Het is zelfs mogelijk om een kado uit te zoeken bij een verlenging. Waarom zou je opnieuw kiezen voor een nieuwe smartphone als je oude het nog doet? Kies gewoon direct voor een luxe kado bij een KPN abonnement. Je hebt helemaal zelf de keuze welk kado iets voor jouw is. Voor je het weet heb je een nieuwe televisie, ipad of een spelcomputer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het samenstellen bij een KPN abonnement. Deze vrijheid maakt het leuker om een abonnement af te sluiten. Je kunt er nu echt iedere twee jaar naar uitkijken om je abonnement af te sluiten of te verlengen bij KPN. Vaak ben je ook nog eens minder kwijt dan bij een nieuwe smartphone en dat is natuurlijk leuk meegenomen als extra kado.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – KPN kado actiesCastle – KPN gsm kadoRitel – KPN kado overzichtTyphone- KPN kado acties[/vc_column][/vc_row]