[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Telefoon met TomTom kado

TomtomGeen enkele auto kan vandaag de dag niet meer zonder een TomTom navigatie. Het is werkelijk één van de mooiste oplossingen op dit moment. Met een TomTom navigatiesysteem kan je overal de weg vinden. Je kunt zo niet meer verdwalen op weg naar een afspraak of tijdens een vakantietrip in het buitenland. Hoe vaak gebeurd het wel niet dat je onderweg verkeerd gaat? Helaas vindt je vaak zelf dat je een TomTom voor het buitenland alleen te weinig gebruikt. Een navigatiesysteem is helaas niet heel goedkoop en om alleen in het buitenland te gebruiken kost het net weer te veel geld. Tenzij je een gratis TomTom kado kan krijgen dan kost het je natuurlijk helemaal niets. Bij een telefoon met TomTom kado abonnement kan je voordelig een abonnement afsluiten en een gratis TomTom krijgen.

Verschillende soorten

Als je een telefoon met TomTom kado abonnement afsluit dan kan je zelf kiezen welke TomTom je wilt hebben. Er zijn namelijk drie verschillende type TomTom’s. Uiteindelijk bepaalt het prijskaartje van de TomTom hoe duur je telefoon abonnement ongeveer zal zijn. Bij een goedkope TomTom kan je eventueel een jaar abonnement afsluiten in plaats van een twee jaar abonnement. Dit is natuurlijk leuk meegenomen want dan kan je volgend jaar weer een nieuw gratis kado uitzoeken. Een telefoon met TomTom kado abonnement kan je online afsluiten en binnen een paar dagen krijg je de TomTom en het abonnement thuisbezorgt. Een telefoon met TomTom kado abonnement is ook mogelijk als verlenging van je huidige abonnement.

TomTom Start

De basis versie van de TomTom is de start. Dit is gewoon een simpel navigatiesysteem, waarmee je door Nederland en Europa de weg kunt vinden. Alle TomTom Start systemen zijn voorzien van een duidelijke navigatie met Europa functie. Het verschil tussen de systemen is naast de prijs vaak het formaat. Zo is de goedkoopste 11 cm en de duurste 15 cm. Voor de rest zijn ze identiek en laten ze eenvoudig de weg door Europa zien. Bij een telefoon met TomTom kado kan je zelf kiezen voor de start versie en het formaat. Hierbij sluit je vervolgens online het voordeligste abonnement af.

TomTom Via

Een telefoon met TomTom kado kan ook in combinatie met de TomTom Via. De TomTom Via heeft net als de Start een ondersteuning in Europa. Alleen kan je via dit navigatiesysteem ook handsfree bellen. Zo heb je geen losse parrot of ingewikkelde navigatie meer nodig. Je plugt de TomTom gewoon in en je kunt handsfree bellen via je navigatiesysteem. Daarnaast heeft de TomTom Via een uitgebreid rijstroken systeem, waardoor het eenvoudiger zichtbaar is op welke rijstrook je moet rijden. De TomTom Via werkt ook nog eens via spraakbediening. Een telefoon met TomTom kado kan je online regelen bij het afsluiten van een abonnement. Let wel goed op dat je er een TomTom Via bijkrijgt en geen TomTom Start als je deze functies op je navigatiesysteem wilt hebben.

TomTom Go

De laatste telefoon met TomTom kado is de TomTom Go. Bij de TomTom Go heb je nooit meer een probleem dat je kaarten veroudert zijn. Je kaarten worden namelijk live bijgewerkt terwijl je aan het rijden bent. Zo wordt een wegverandering direct zichtbaar en weet TomTom een nieuwe route bij een omleiding. Deze interactieve kaart maakt het mogelijk om voor altijd de weg te vinden. In de grote steden vindt je zelfs oriëntatiepunten met de 3D kaarten hierbij zie je direct waar bijvoorbeeld de Eifeltoren ligt. Wil jij een gratis TomTom Go? Kies dan voor een telefoon met TomTom kado abonnement. Je krijgt dan de TomTom Go helemaal gratis bij je nieuwe abonnement.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – gratis TomtomCastle – Tomtom kadoRitel – Tomtom bij gsm[/vc_column][/vc_row]