[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Telefoon  met kado Vodafone

VodafoneVodafone behoort tot de grootste telefoon abonnementen aanbieders van Nederland. Daarnaast behoren ze tot één van de drie aanbieders van een eigen 4G netwerk. Hiermee wordt het mogelijk om in Nederland op dezelfde snelheid te gaan internetten als thuis. Zo wordt onderweg werken met je smartphone een stuk eenvoudiger gemaakt. Het wordt zelfs mogelijk om onderweg een film te gaan streamen dankzij het 4G netwerk. Als je een abonnement gaat afsluiten bij Vodafone dan kan je rekenen op een snel en betrouwbaar netwerk. Daarnaast zijn er goede afspraken als je op vakantie gaat en je nog steeds gebruik wil maken van je smartphone. Hierin is Vodafone eigenlijk de enige vergeleken met de andere abonnementen aanbieders.

Vodafone Red

Als je een abonnement gaat afsluiten bij Vodafone dan kan je kiezen voor RED of een standaard smsen, bellen en internet abonnement. Dit laatste abonnement wordt natuurlijk het vaakste afgesloten. Hierbij bepaal je zelf het aantal belminuten, smsjes en de databundel. Sinds kort krijg je bij dit abonnement standaard onbeperkt smsen. Er zijn nog maar weinig mensen die smsen en daarom biedt Vodafone dit standaard uit. Je blijft zo altijd bereikbaar zelfs als je belminuten op zijn kan je nog even een smsje sturen. Daarnaast kan je nog kiezen voor het aantal belminuten. Als je niet zo vaak belt dan is 100 belminuten eigenlijk zat. Maar je kunt ook kiezen voor 200 belminuten of meer. Standaard zit er bij dit abonnement ook een alles in 1 op reis. Je kunt dan voor € 2 per dag 20 smsjes sturen, 20 minuten bellen en 35 MB internet gebruiken. Als je het een dag niet gebruikt dan wordt dit niet afgeschreven. Ideaal voor als je geen verassingen achteraf wilt.

Het smsen, bellen en internet abonnement is eigenlijk voor de gebruiker die niet veel met zijn telefoon doet. Je krijgt weinig belminuten en een databundel van 200 tot maximaal 500 MB. Een prima abonnement dus als je weinig gebruik maakt van je smartphone. Doe je dit wel? Dan is dit misschien wel iets te weinig. Je kunt dan beter kiezen voor een Vodafone RED abonnement. Dit is een abonnement voor als je regelmatig online bent op je smartphone en je graag veel wilt bellen of smsen. Smsen is bij RED standaard onbeperkt en je internet is standaard 4G. Je kunt kiezen voor een 1 GB, 2 GB en 6 GB databundel. Daarnaast krijg je nog 300 belminuten of onbeperkt aantal belminuten. Voor iets meer geld kan je dus onbeperkt bellen, smsen en voor 2 GB gebruik maken van het internet. Je blijft zo altijd bereikbaar met Vodafone en uiteraard krijg je een Alles in 1 op Reis aanbieding. Zo ben je zelfs in het buitenland voordelig uit.

Telefoon met kado bij Vodafone

Vodafone is natuurlijk leuk in combinatie met de nieuwste smartphone. Maar je kunt zelfs kiezen voor een telefoon met kado. Bij een gratis kado kan je kiezen voor de nieuwste spelcomputer zoals een Playstation 4 of een nieuwe tablet. Je kunt zelfs een nieuwe televisie uitzoeken of een laptop. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt kado gegeven in combinatie met een nieuw telefoon abonnement. Het is ook mogelijk om een leuk kado uit te zoeken bij het verlengen van een abonnement. Na je verlenging kan je weer gewoon gebruik maken van je huidige telefoonnummer en krijg je een leuke telefoon abonnement met kado. Vodafone heeft regelmatig uitgebreide aanbiedingen voor een RED telefoon abonnement in combinatie met een leuk gratis kado. Je hebt hier vaak meer aan dan een nieuwe smartphone vooral omdat deze abonnementen vaak een stuk duurder zijn. Bespaar op je maandelijkse kosten en krijg een leuk gratis kado.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – Vodafone kadoCastle – Vodafone kadoRitel – Vodafone kadoTyphone – Vodafone met kado[/vc_column][/vc_row]