[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Telefoon met 3DS kado

3dsDe 3DS was en revolutie toen de kleine spelcomputer op de markt kwam. Het werd voor het eerst mogelijk om niet alleen 3D films thuis te kijken, maar ook 3D te gamen. Dit werd mogelijk op de kleine handheld van Nintendo. De 3DS werd al direct een succes en staat vandaag de dag nog steeds hoog op het verlanglijstje. Het nadeel is alleen het prijskaartje dat aan de spelcomputer hangt. Gelukkig kan je nu een 3DS gratis kado krijgen door te kiezen voor een telefoon met 3DS kado.

Een telefoon met 3DS kado klinkt als een grapje of een addertje onder het gras. Toch is niets minder waar want je krijgt deze meeneem spelcomputer echt gratis kado. De reden dat telefoonaanbieders de 3DS gratis kunnen weggeven heeft te maken met de dure smartphone kosten. Een nieuwe smartphone kost al snel € 600 terwijl een 3DS al in de winkel ligt voor € 167. De telefoon aanbieders geven dan ook graag de nieuwe 3DS gratis aan je kado zonder een hand ervoor om te draaien. De telefoon met 3DS kado is dan ook nog eens vaak goedkoper dan een smartphone abonnement. Sommige aanbieders geven dan ook nog eens een goedkoop telefoontje kado in combinatie met het 3DS abonnement.

Uitvoeringen 3DS

De nieuwe 3DS is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Zo heb je er de gewone uitvoering en de XL uitvoering, waarbij spelers een extra groot beeldscherm hebben. In principe ondersteunen beide versies dezelfde games en gaat het alleen om de grote van het beeldscherm. Misschien wel de leukste toevoeging aan de nieuwe 3DS is dat games in 3D gespeeld kunnen worden. Deze functie kan uit en aangezet worden en dit is natuurlijk weer handig voor de liefhebbers die liever geen 3D spelen. Zo heb je zelf de keuze tussen 3D games spelen of gewoon in de normale modus de nieuwste games spelen. Je kunt een telefoon met 3DS kado krijgen bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement.

Games op de 3DS

Een telefoon met 3DS kado is niet alleen leuk vanwege het apparaatje, maar ook vanwege de leuke games. Regelmatig komen er nog nieuwe games vooruit en de games zijn stuk voor stuk uniek voor de spelcomputer ontworpen. Denk aan de bekende games als Mario Party, Mario Kart, Pokemon, Zelda, Animal Crossing, Professor Layton en vele andere bekende games. De games alleen al zijn een reden om een 3Ds te kopen. Gelukkig hoef je hem niet te kopen als je een telefoon met 3DS kado abonnement afsluit. Je krijgt dan de nieuwe 3DS inclusief één game helemaal gratis. Je kunt zelf uitzoeken welk abonnement je hierbij wilt afsluiten. Voor slechts een klein bedrag per maand heb je al een uitgebreid telefoon abonnement met gratis 3DS. Zo krijg je een databundel, onbeperkt smsen, belminuten voor slechts een klein bedrag per maand. Het is bij de 3DS zelfs mogelijk om een jaarcontract af te sluiten bij je nieuwe spelcomputer. Zo kan je binnen een jaar alweer een nieuw abonnement afsluiten met gratis 3DS kado.

Je kunt de gratis 3DS helemaal zelf uitzoeken. Dit betekend dat je zelf de kleur bepaald van je nieuwe spelcomputer. Zo kan je een telefoon met 3DS kado helemaal afstemmen op jouw behoeftes. Wil je graag een XL of toch liever een blauwe 3DS? Het is allemaal mogelijk bij een telefoon met 3DS kado. Als je over je gratis 3DS uit bent dan kan je opzoek gaan naar een nieuw abonnement. Een aantal abonnementen worden speciaal voor jou gecombineerd met de nieuwe 3DS. Het is alleen een kwestie van keuze welk abonnement het gaat worden. Vervolgens plaats je online je bestelling voor jouw telefoon met 3DS kado.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – gratis 3DS kadoCastle – 3DS kadoRitel – 3DS kado[/vc_column][/vc_row]