Gratis Samsung tablet

samsung tabletTablets zijn de afgelopen jaren mega populair en uitgegroeid tot één van de vervangers van computers en laptops. Op een tablet kan je gewoon je dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Daarbij heeft een tablet als voordeel dat je er eenvoudig gebruik van kan maken. Je hebt dus geen gedoe qua formaat want een Samsung tablet past gewoon in je tas. Dat een tablet handig is weten we dus allemaal. Alleen hangt er vaak een duur prijskaartje aan een nieuwe tablet. Gelukkig kan je met een gratis Samsung tablet snel aan de slag zonder dat het je een euro kost. Het enige dat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten. Vervolgens kan je een gratis Samsung tablet uitzoeken.

Keuze uit verschillende gratis Samsung soorten

Als je een gratis Samsung tablet gaat uitkiezen dan merk je al snel dat je de keuze hebt uit verschillende soorten. Eén van de bekendste soorten is de Samsung Galaxy Tab. De tablet van Samsung heeft een scherp 10 inch beeldscherm en behoort tot de grotere tablets. Je kunt het apparaatje gratis thuis gebruiken op het wifi netwerk, maar het is ook mogelijk om een internetbundel voor de tablet af te sluiten. Met een internetbundel kan je snel internetten via het 3G of 4G netwerk. Het TFT beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab laat je films kijken op HD formaat. Zo kan je heerlijk ontspannen kijken naar de nieuwste films. Op de Samsung Galaxy Tab zit standaard 16 GB intern geheugen waarop je de nieuwste films en games kan opslaan. Je krijgt een gratis Samsung tablet kado bij een telefoon abonnement.

Gratis Samsung Galaxy Note bij abonnement

De grote broer van de Samsung Galaxy Tab is de Note. De Note is verkrijgbaar in een 10 inch beeldscherm of een 12 inch beeldscherm. Als je dus liever een groot beeldscherm wilt om films op te kijken dan kies je voor de Samsung Galaxy Note Pro. Hierbij krijg je een 12 inch LCD beeldscherm. Het beeldscherm van de Samsung Galaxy Note is een stuk scherper, waardoor films kijken nog mooier is dan op een Samsung Galaxy Tab. De Samsung Galaxy Note is een stuk dunner dan de voorgaande tablet en is voorzien van een stylus. Het uitvoeren van werkzaamheden of het schrijven van notities gaat met deze speciale pen een stuk eenvoudiger. Zo kan je snel even een paar aantekeningen maken in een PDF document tijdens een vergadering. Met de Samsung Galaxy Note kan je zo een stuk sneller werken en aantekeningen maken. Het interne geheugen van de Samsung Galaxy Note is 16 GB of 32 GB. Je kunt een gratis tablet krijgen in de vorm van de Galaxy Note bij het afsluiten van een telefoon abonnement.

Voordelen gratis Samsung tablet

Een groot voordeel aan de Samsung tablet is dat het een ruime ondersteuning aan Apps heeft. Zo kan je thuis werken op je nieuwe tablet dankzij de ondersteuning van Word, Powerpoint en Excel. Je kunt zo alle werkzaamheden gewoon vanuit huis regelen op je gratis Samsung tablet. Daarnaast zijn er nog verschillende andere Apps die je online kan downloaden via de Google Playstore. Dankzij deze Android koppeling ligt bijna de hele wereld voor je open met Apps. De meeste Apps worden zelfs gratis geproduceerd voor Samsung zodat je deze kan downloaden en uitproberen. Zo kan je Apps downloaden om te werken of spelletjes te spelen. Daarnaast heeft de Samsung tablet een ondersteuning van Flash. Dit maakt het spelen van Facebook games een eenvoudige optie. De opties zijn natuurlijk leuk, maar het is nog leuker dat je de Samsung tablet helemaal gratis krijgt bij het afsluiten van een telefoon abonnement.

Bekijk aanbiedingen