[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Tele2 – telefoon abonnement met kado

tele2Tele2 staat erom bekend om altijd de scherpste aanbiedingen te hebben. Het is dus zeker een telefoon provider om online te vergelijken met andere. Je kunt je abonnement bij Tele2 zelf samenstellen. Zo heb je altijd een abonnement die bij je past. Door te kiezen voor een passend abonnement betaal je nooit teveel voor een nieuwe telefoon. Als je nieuw bent bij Tele2 dan kan je overstappen met nummerbehoud. Je hoeft zo geen nieuw nummer uit je hoofd te leren. Dit is handig als je het huidige nummer gewoon wilt meenemen.

Zelf samenstellen

Online kan je bij Tele2 je abonnement samenstellen door te bepalen hoeveel belminuten, MB’s en smsjes je wilt hebben. Standaard heb je een belbundel waaruit ook je smsjes betaald worden. Dit betekend dat je bij 100 belminuten ook 100 smsjes krijgt. Je kunt zelf bepalen hoe hoog het belbundel moet zijn tot maximaal 700 belminuten. Als je de belbundel alleen verhoogt vanwege de sms kosten dan kan je kiezen voor onbeperkt smsen bundel. Dit kost een vast bedrag per maand en voor dit bedrag kan je een onbeperkt aantal smsjes sturen. Je kunt dan voor bijvoorbeeld 100 minuten bellen en onbeperkt smsen.

Internetbundels

Tele2 heeft uiteraard naast de bel en smsbundel nog een internetbundel. Standaard is deze vanaf 0 MB per maand en ben je niet verplicht deze af te sluiten. Je kunt dit wel uitbreiden vanaf 200 MB tot maximaal 2,5 GB per maand. Standaard heeft Tele2 een 3G netwerk, maar in de toekomst zal Tele2 ook overstappen op het snelle 4G netwerk. Je kunt zo ook snel gaan internetten bij Tele2. Deze abonnementen zullen onder de naam LTE worden uitgebracht. Je kunt hiervoor dan kiezen als je een 4G netwerk wilt bij Tele2. Uiteraard zit er wel een meerprijs aan een 4G netwerk. Zorg er dus voor dat je wel controleert of jouw smartphone 4G ondersteunt. Dit doen lang niet alle smartphones, waardoor het misschien zonde van je geld kan zijn om te kiezen voor 4G.

Naast de standaard abonnementskosten heeft Tele2 een speciale buitenland bundel. Deze kan je activeren door een smsje te sturen als je op vakantie gaat naar het buitenland. Dit kan voor een korte trip zijn of voor een wereldreis. Als je de buitenland bundel aanzet dan kan je voordelig internetten in het buitenland. Doordat je deze bundel alleen voor je vakantie activeert krijg je geen verassingen achteraf. Zo krijg je geen hoge rekening als je terug komt van vakantie. Als je voordeelbundel in het buitenland op is dan krijg je een sms. Je moet hem dan weer opnieuw activeren zodat je geen verassingen hebt van over de bundel bellen in het buitenland. Je kunt de bundel gebruiken voor internetten in het buitenland. Daarnaast zijn er standaard voordelige tarieven bij Tele2 voor in het buitenland.

Telefoon abonnement met kado bij Tele2

Tele2 heeft naast een voordelig abonnement ook nog eens leuke acties. Zo kan je een Tele2 gsm met kado afsluiten. Bij het afsluiten van een abonnement kies je dan geen nieuwe smartphone, maar een leuk kado. Je kunt kiezen uit een nieuwe televisie, spelcomputer of een andere leuke gadget. Zo kan je bijvoorbeeld de nieuwste iPad of Samsung Galaxy Tab gratis krijgen bij een Tele2 abonnement. Van alle providers heeft Tele2 de grootste keuze in kado’s. Er zit zo altijd wel een leuk kado tussen die je kan bestellen bij een abonnement. Het is zelfs mogelijk om je huidige abonnement te verlengen bij Tele2 in combinatie met een nieuw kado. Zo krijg je zelfs als vaste klant een leuk kado bij het verlengen van je abonnement. Sluit vandaag nog een abonnement af en je krijg jouw telefoon abonnement met kado gratis thuisbezorgt.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – kado bij Tele2Castle – Tele2 met kadoRitel – Tele2 + kadoTyphone – Tele2 en kado[/vc_column][/vc_row]