[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Telefoon met netbook kado

netbookEen netbook is ideaal om mee te nemen naar je werk. Eigenlijk is een netbook gewoon een soort laptop. Alleen past deze gewoon in je handtas. De netbook is een soort voorganger van de tablet. Het verschil zit hem er voornamelijk in dat het voorzien is van een toetsenbord. Veel gebruikers vinden dit handiger om onderweg mee te werken. Doordat een netbook bijna niets weegt past de mini laptop gewoon in je handtas. Kortom het is een handige gadget, maar ben je bereid ervoor te betalen? Door te kiezen voor een telefoon met netbook kado krijg je deze handige gadget helemaal gratis. Je betaalt hier ook nog eens net zoveel geld voor als bij een abonnement met smartphone. Alleen dit keer krijg je geen smartphone maar een handige telefoon met netbook kado.

In de trein

Een netbook kom je regelmatig tegen als je in de trein zit. Je ziet studenten onderweg alvast hun huiswerk maken. Dit scheelt weer werk om thuis te doen. Zo kan je thuis lekker ontspannen in plaats van aan je huiswerk zitten. Dit is helemaal handig als je zo’n twee uur reizen van school vandaan woont. Je kunt zo alles vanuit de trein regelen op je netbook. Als student heb je helaas lang niet altijd de luxe om een nieuwe netbook te kopen. Door een telefoon met netbook kado abonnement af te sluiten heb je al snel een gratis netbook in huis. Het enige dat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten. Je krijgt hier een gratis netbook bij kado.

Programma’s

Een netbook heeft vaak weinig ruimte voor een uitgebreid besturingssysteem. Dit is de reden dat er vaak voor een lichtere variant gekozen wordt. De meeste netbooks draaien dan ook op Linux of Windows XP. Er bestaan zelfs een paar netbooks met een speciaal gebouwde versie van Windows 7 Start. Hierbij is wel minder mogelijk dan met de variant die je normaal ziet op een complete laptop. Vaak is er standaard software geïnstalleerd op het netbook zoals software die je kan gebruiken voor kantoorwerkzaamheden. Denk hierbij aan een tekstverwerker waarbij je bestanden onderweg kunt bewerken en aanmaken. Daarnaast zijn de netbooks vaak voorzien van een messenger zodat je onderweg kan chatten. Je kunt een telefoon met netbook kado krijgen door online een abonnement af te sluiten.

Netbook vs laptop

Vroeger was een netbook geen groot succes omdat de variant te uitgekleed was. Voor hetzelfde geld kon je net zo goed een tablet kopen. Vandaag de dag worden ze steeds populairder. Het systeem is eenvoudiger te gebruiken voor werk dankzij het bijgeleverde toetsenbord. Daar komt nog eens bij dat ze goedkoper zijn dan de meeste tablets. Dit is voor de makers dan ook een reden om de netbooks steeds verder uit te breiden. Een netbook doet zo al lang niet meer onder voor de kwaliteit van een nieuwe laptop. Mocht je een netbook toch te klein vinden dan kan je ook een telefoon abonnement met laptop afsluiten. Je bent vaak wel iets meer geld kwijt per maand aan een abonnement, maar dan krijg je wel een grotere laptop. Toch is dit wel puur op basis van het formaat want tegenwoordig kan je met een netbook bijna net zoveel als met een nieuwe laptop.

Een telefoon met netbook kado betekent niet alleen dat je een gratis netbook krijgt, maar ook een telefoon abonnement. Het abonnement is zeker weten niet klein te noemen. Je kan hem zelf samenstellen, maar je krijgt al snel een groot aantal belminuten en een uitgebreide databundel. Deze databundel kan je onderweg koppelen aan je netbook zodat je gebruik kan maken van het internet in de trein.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – gratis netbookCastle – netbook kado gsmRitel – gsm met netbook[/vc_column][/vc_row]