[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Telefoon abonnement met kado T-mobile

t-mobileT-mobile is een Duits bedrijf gespecialiseerd in telefoon abonnementen. Het bedrijf doet eigenlijk alleen abonnementen en behoort tot één van de drie grote bedrijven met een 4G netwerk. Dit 4G netwerk is in 2014 helemaal uitgerold over de rest van Nederland. Zo kan iedereen gebruik maken van snel internet. Je kunt een abonnement bij T-mobile helemaal zelf samenstellen. Zo bepaal je zelf waar je wel of niet gebruik van wil maken. Je kunt een abonnement afsluiten voor 1 jaar of voor 2 jaar. Als je een leuk kado wilt krijgen bij een T-mobile abonnement dan betaal je eigenlijk altijd voor 2 jaar. Dit is het nadeel van een telefoon met kado. Maar het voordeel is wel dat je een leuk kado kan uitzoeken zoals een nieuwe iPad.

Databundels

Als eerste kan je bij T-mobile kiezen voor een databundel. Een databundel staat voor je internetabonnement. Als je een smartphone hebt dan is het eigenlijk zonde om geen databundel te nemen. Je kunt namelijk bijna niets met een smartphone zonder databundel. De snelheid van je internet wordt bepaald aan de hand van je databundel. Als je een 250 of 500 MB databundel neemt dan heb je standaard 15 MB per seconde. Kies je voor een databundel van 1 GB of 2 GB dan wordt je telefoon aangesloten op het 3G netwerk. Als je gaat kiezen voor een 5 GB of 10 GB databundel dan krijg je direct toegang tot het 4G netwerk. Bij 4G is je internet 50 MB per seconde en dus nog sneller als je internet thuis. Dit is natuurlijk prachtig alleen is het wel de vraag of je toestel dit ondersteunt. Lang niet alle smartphones ondersteunen het snelle 4G netwerk en dan is het natuurlijk zonde van je geld.

Soorten abonnementen

Standaard bij een T-mobile abonnement krijg je onbeperkt Smsen en internet. Dit is het zogenaamde startabonnement. Het kan je dus niet overkomen dat je niet bereikbaar bent per SMS of WhatsApp. Maar waarom sluit je dan nog een databundel af? Je kunt bij T-mobile standaard internetten op een snelheid van 64 KB per seconde. Dit is eigenlijk net genoeg om een berichtje te plaatsen op Facebook of WhatsApp berichten te sturen. Als je een foto wilt plaatsen of een spelletje wil spelen dan is de snelheid te laag. Hiervoor kan je dus een databundel afsluiten. Als je over 1 GB databundel heengaat dan wordt je snelheid terug gezet naar 64 KB. Je kunt zo nooit over je databundel heengaan en extra MB’s aangerekend krijgen. Dit is ideaal want veel consumenten krijgen hoge rekeningen omdat ze over hun databundel heen gegaan zijn.

Standaard krijg je dus bij T-mobile onbeperkt smsen en internetten. Je belminuten moet je nog wel zelf uitkiezen. Je kunt 0 belminuten nemen en alleen rekenen als je een keertje belt. Ideaal als je eigenlijk nooit belt. Je kunt ook een laag abonnement nemen van 90 belminuten. Het is bij T-mobile ook mogelijk om te kiezen voor onbeperkt bellen. Je kunt dan bij een abonnement onbeperkt bellen en smsen. De ideale samenstelling als je gewoon altijd bereikbaar wilt zijn op je smartphone.

Telefoon met kado bij T-mobile

Naast een leuk abonnement kan je bij T-mobile een kado krijgen. Je kunt een kado krijgen voor het afsluiten van een nieuw abonnement of gewoon omdat je een abonnement wil verlengen. Het afsluiten van een T-mobile abonnement wordt zo een extra beloning. Je kunt helemaal zelf je abonnement uitkiezen en bepalen welk kado je erbij wilt krijgen. Zo kan je kiezen voor een nieuwe smartphone of gratis tablet. De keuze ligt helemaal bij jou welk kado je gratis wilt krijgen bij een nieuw abonnement.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – T-mobile cadeau’sCastle – T-mobile actiesRitel – T-mobile kadoTyphone – T-mobile cadeau[/vc_column][/vc_row]