[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Abonnement met kado – Telfort

telfortTelfort is een Nederlandse telefoonaanbieder die draait op het KPN netwerk. Je kunt dus dezelfde kwaliteit verwachten als van KPN. Het enige verschil is dat Telfort vaak voordeliger is. Zo kan je een scherper abonnement afsluiten. Naast telefoon abonnementen kan je bij Telfort terecht voor een televisie of internet abonnement in je eigen huis. Telfort heeft alleen geen 4G netwerk, maar dit is helaas ook nog niet mogelijk op alle smartphones. De kans is dus groot dat jouw huidige smartphone nog niet klaar is voor het 4G netwerk. Je hebt dan natuurlijk niets aan een 4G abonnement, maar wel aan een abonnement met een scherp tarief per maand. Hierbij kan je wel rekenen op Telfort waarbij je een redelijk scherp abonnement kan afsluiten.

Bij het goedkoopste abonnement van Telfort krijg je geen internet bundel. Je krijgt wel een belbundel van maar liefst 300 belminuten en 100 smsjes. Dit krijg je tegen een extra lage prijs per maand. Naast het goedkoopste abonnement heb je nog een ander abonnement. Dit is een abonnement met 150 belminuten, 100 smsjes en 500 MB internet. Opnieuw tegen een scherpe prijs die je van Telfort gewend bent. De online aanbieder is vaak goedkoper dan providers als KPN, Vodafone en T-mobile. Je kunt zo flink besparen op je maandelijkse vaste lasten door over te stappen naar Telfort. Je kunt online zelf je abonnement samenstellen en gebruiken op een betrouwbaar KPN netwerk.

Overstappen naar Telfort

Als je gaat overstappen naar Telfort dan kan je gebruik maken van diverse mogelijkheden. Zo kan je gratis gebruik maken van nummerbehoud zodat je geen nieuw nummer uit je hoofd hoeft te leren. Nog een voordeel is dat je altijd na 10 minuten gratis belt met je telefoon. Heb je dus een lang verhaal te vertellen? Dit is geen enkel probleem want na 10 minuten betaal je helemaal niets meer voor een abonnement. Je gaat zo minder snel over je belbundel heen. Daarnaast betaal je geen aansluitkosten, waardoor je niet lang hoeft te twijfelen om over te stappen naar Telfort. Uiteraard kan je ook gewoon je abonnement verlengen tegen een nieuw scherp online tarief.

Telefoon abonnement met kado Telfort

Je kunt een Telfort abonnement niet alleen afsluiten met sim only of een nieuwe smartphone. Je kunt ook kiezen voor een nieuwe telefoon met kado. In de online kado shop kan je kiezen wat voor een kado je wilt bij een verlenging of nieuw abonnement. Zo kan je kiezen voor de nieuwste tablets of een nieuwe laptop. Je kunt het zo gek niet bedenken of Telfort geeft het weg aan nieuwe of bestaande klanten. Wie weet heb je nog veel meer aan de nieuwste iPad gratis bij een Telfort abonnement in plaats van een gratis iPhone. Je hoeft hiervoor helemaal niets bij te betalen en alleen een abonnement af te sluiten voor twee jaar. Aan dit abonnement zit een kado gekoppeld die je helemaal zelf mag gaan uitzoeken. Zo kan je kiezen uit een LED televisie of de nieuwste spelcomputer. Staat bijvoorbeeld de nieuwe Playstation 4 al lang op je verlanglijstje? Je kunt de Playstation 4 nu gratis krijgen bij een Telfort abonnement. Het enige dat je hoeft te doen is een online abonnement afsluiten. Voor je het weet krijg je de nieuwste Playstation 4 gratis thuisbezorgt. Een Telfort abonnement is zo extra voordelig en je krijgt er een leuk kado bij. Zo kan je misschien het verlanglijstje van je kind in vervulling laten gaan. Het fijne van Telfort is dat je er niets voor hoeft bij te betalen. Tenzij je kiest voor een jaar abonnement dan betaal je vaak wel bij. Voor de rest is die nieuwe spelcomputer bij een Telfort abonnement helemaal gratis.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – Telfort kadoCastle – Telfort kadoRitel – Telfort kadoTyphone- Telfort met kado[/vc_column][/vc_row]