[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Telefoon met gratis tablet kado

ipadEen tablet is de ideale vervanging voor de laptop. Je kunt er overal draadloos meewerken en de leukste games op spelen. Je ziet het dan ook vaak dat de tablet een echt familie item is. De hele familie speelt op de tablet of maakt er gebruik van voor diverse werkzaamheden. Als je kiest voor een telefoon met tablet kado dan kan je hem helemaal zelf uitzoeken. Het is alleen natuurlijk de vraag welke tablet je moet kiezen? Je hebt namelijk zelfde keuze bij een telefoon met gratis tablet kado abonnement. Zo bepaal je helemaal zelf welke tablet je gratis krijgt.

Gratis iPad

Als eerste kan je bij een telefoon met tablet kado abonnement kiezen voor een iPad. De iPad was oorspronkelijk de allereerste tablet en loopt dan ook voor in de ontwikkeling. Je kunt zo de nieuwste snufjes vinden op de iPad. Daarnaast staat de tablet erom bekend dat je het mooiste beeldscherm van allemaal hebt. De tablet is namelijk voorzien van een Retina beeldscherm, waardoor je prachtig in Full HD films kan kijken of spelletjes spelen. Als je voor een telefoon met tablet kado abonnement kiest dan heb je de keuze uit twee soorten iPads. Je kunt kiezen voor de gratis iPad mini of de iPad Air. De mini is een kleine variant van de tablet. Je kunt hierop eigenlijk hetzelfde alleen dit keer past de tablet eenvoudig in je handtas. Naast de iPad Mini is er nog de iPad Air de allernieuwste iPad. Dit is een iPad die groter is, waardoor je veel beter films kunt kijken. Daarnaast is de resolutie iets hoger wat het beeldscherm weer nog iets scherper maakt.

Gratis Samsung tablet

Naast de prachtige tablets van Apple kan je ook kiezen voor een Samsung tablet. Vaak is dit een logische keuze als je al een Samsung smartphone hebt. Je kunt beide apparaten namelijk met elkaar combineren. Als je geen smartphone hebt dan is het natuurlijk ook geen probleem want je kan nog steeds veel met de Samsung Tablet. Als je een gratis tablet kado krijgt dan heb je online de keuze uit diverse modellen. Een populair model is de vooral erg dure Samsung Galaxy Note. Het leuke van de tablet is dat je helemaal gratis krijgt bij een telefoon met tablet kado abonnement. Je krijgt voor het abonnement een luxe Samsung Galaxy Note terug waarbij je eenvoudig kunt multi tasken. Je kunt de tablet werkelijk overal voor gebruiken zelfs voor je werk. Zo kan je het complete office pakket op je tablet zetten. Je kan zo Powerpoint presentaties maken of Word documenten openen. Dankzij de handige stylus kan je direct aantekeningen maken tijdens een vergadering. Je hebt zo geen papier meer nodig en je hebt alles gewoon bij de hand. Zo kan je snel werken en raak je de documenten niet meer uit. Daarnaast krijg je natuurlijk toegang tot de uitgebreide App store waar je werkelijk het grootste aanbod aan apps vindt. Je kunt de meeste gewoon gratis downloaden op je Samsung Galaxy Note.

Of toch liever met telefoon erbij?

Wil je liever een telefoon met gratis tablet kado in de vorm van de Samsung Galaxy Tab? Uiteraard kan dit ook tegen een extra scherpe maandprijs. Je kunt zo een goedkoop telefoon abonnement afsluiten en een gratis Samsung Galaxy Tab kado krijgen. Hierbij zit geen stylus, maar je kunt wel dezelfde Apps downloaden en genieten van de mogelijkheden. Dankzij de eenvoudige tab besturing kan je snel documenten erbij pakken en bewerken. De Samsung Galaxy Tab is ideaal als de vervanger van de laptop of andere systemen. Sluit nu direct een telefoon abonnement af en kies jouw gratis tablet uit.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Bekijk aanbiedingen

Castle – gratis tablet
Algebeld – gratis tablet kado
Typhone – tablet kado
GSMeasy – gsm + tablet[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]