[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Telefoon met Xbox One kado

Xbox oneDe Xbox is al jaren de nummer één spelcomputer. De spelcomputer doet het goed in Nederland en daarbuiten. Sinds kort is er dan ook een opvolger van de spelcomputer aangekondigt. Dit is de Xbox One en is helaas alleen in Duitsland te koop. Wanneer de spelcomputer in Nederland gaat komen is nog niet bekend. Het is wel bekend dat je een telefoon met Xbox kado kan afsluiten. Je sluit hierbij een gratis abonnement af en hierbij krijg je een Xbox kado. Het abonnement is voor je mobiele telefoon en is uiteraard zonder de nieuwste smartphone. Als je niet kiest voor een Xbox One dan kan je soms een deal kiezen waarbij je een nieuwe telefoon met Xbox kado krijgt. Het is dan vaak geen dure smartphone, maar wel een simpele telefoon.

Verschillen Xbox 360 en Xbox One

Uiteraard zitten er verschillen tussen de Xbox 360 en de Xbox One. De Xbox One is natuurlijk de opvolger en zal later de toekomst worden. Dit betekend dat er langzaam aan minder games geproduceerd zullen worden voor de Xbox 360. Deze games zullen vervanger worden door de nieuwe grote broer de Xbox One. Als eerste is er een groot verschil in het uiterlijk zo heeft de Xbox One nu wel een strak uiterlijk. Toch is het apparaat wel vrij groot om in je kastje te plaatsen, maar de inhoud is de moeite waard. Zo is de Xbox voorzien van de nieuwe Kinect. Dit is een grote videocamera te noemen die in Full HD kan filmen in tegenstelling tot de voorgangers. Zo kan de videocamera nog gedetailleerder gamen mogelijk maken door de beweging sensor. Deze meet je hartslag, de manier waarop je beweegt en met welk lichaamsdeel. Zo kan het apparaatje zelfs zien hoe hard je met een voorwerp slaat en dit wordt dan ook in de game doorgevoerd. Ben je benieuwd hoe je deze nieuwe spelervaring zelf ervaart? Bij een telefoon met Xbox kado kan je de Kinect gratis uitproberen. Dit kan zowel op de Xbox 360 als de nieuwe Xbox One.

Xbox One

De Xbox One heeft een nieuw besturingssysteem en draait op een speciale versie van Windows 8. Hier is een werkprocessor van 8 GB aan toegevoegd om het gamen sneller te laten verlopen. Twee exclusieve titels voor de Xbox One die zeker gespeeld gaan worden zijn Ryse Son of Rome en Dead Rising. Het verschil met de oude Xbox is bij deze games direct zichtbaar. De beeldkwaliteit is een stuk hoger dan je gewend was van de oude console. Het leuke is dat je het helemaal gratis kan uitproberen door een telefoon met Xbox kado af te sluiten.

Als je een telefoon met Xbox kado abonnement afsluit dan krijg je bij de Xbox One gratis de Kinect. Alleen betaal je nu geen € 499 voor de console, maar helemaal niets voor een nieuwe Xbox One. Je krijgt namelijk een gratis Xbox One bij een telefoonabonnement. Het is mogelijk om een telefoon met Xbox kado te geven door de hoge kosten van een smartphone. Een luxe smartphone kost al snel € 600 of meer. In plaats van een dure smartphone wordt er nu een gratis Xbox gegeven. Je kunt helemaal zelf kiezen welke Xbox je wilt bestellen. Zo kan je kiezen uit een gratis Xbox 360 of een gratis Xbox One. Uiteraard bepaald je keuze wel hoe duur je maandelijkse abonnement is. Je krijgt een telefoon met xbox kado wel alleen online. Je kunt dus geen abonnement afsluiten in de winkel en hierbij een gratis xbox krijgen. Sluit je abonnement dus direct online af voor een telefoon met xbox kado.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – gratis Xbox kadoCastle – gsm met XboxRitel – gratis Xbox kado[/vc_column][/vc_row]