Gratis iPad bij abonnement

ipadDe iPad is al jaren enorm populair over de hele wereld. Toen de eerste iPad uit kwam wilde direct iedereen het hebben. In het begin werd het heel even een uitvergrote iPhone genoemd, maar toen iedereen de tablet echt begon te ontdekken werd het allemaal anders. Iedereen wilde graag een iPad hebben omdat het veel handiger was dan een nieuwe laptop. Je kunt op het apparaatje werken, spelletjes spelen, surfen en films kijken. Alles wat op je op een laptop kon werd allemaal uitgevoerd in een mini formaat. Je kunt de tablet heel eenvoudig overal mee naartoe nemen en dit maakt het apparaatje extra populair. Het enige nadeel is de vaak hoge prijs voor de tablet. Gelukkig kan je een gratis iPad bij abonnement krijgen en zo besparen op de kosten.

Gratis iPad mini

Als je graag een gratis iPad bij abonnement wilt krijgen zonder dat je veel geld kwijt bent dan kan je kiezen voor de iPad mini. De iPad mini is de betaalbare variant van de tablet. Eigenlijk kan de mini hetzelfde als de grote broer alleen is het apparaat een slag kleiner. Toch krijg je een luxe Retina beeldscherm waarop je prachtig HD films kan kijken en een krachtige processor ervoor terug. Vrouwen vinden de iPad mini vaak net iets fijner werken en nemen de tablet graag mee in hun handtas. Als je kiest voor een gratis iPad bij abonnement in combinatie met de iPad mini dan betaal je maandelijks minder lasten. De kosten voor een telefoon abonnement met een gratis iPad mini zijn namelijk lager. Zo kan je voordelig een nieuw abonnement afsluiten en een iPad kado krijgen.

Gratis iPad air bij abonnement

De iPad Air heeft de naam van de Macbook Air geleend en lijkt veel op de nieuwe mini. Het enige verschil is dat hij groter is en extra dun vergeleken met de oudere broer de iPad. De naam iPad wordt vanaf nu dus vervangen voor de nieuwe generatie Air. De tablet is een stuk dunner en lichter, maar is wel voorzien van een prachtig Retina beeldscherm en een snelle A7 chip. Met de nieuwe iPad Air heb je uiteraard toegang tot de beroemde Appstore waar je bijna alle Apps kan vinden. Het is één van de meest uitgebreide Appstores van de wereld. Een gratis iPad bij abonnement is dus zeker weten interessant als je kiest voor de nieuwe Air. Als je toch een nieuw abonnement gaat afsluiten waarom dan niet direct kiezen voor de allernieuwste tablet van Apple? Vooral als je hem gratis kado krijgt bij een abonnement.

Goedkoper gratis iPad

Je kunt een gratis iPad bij abonnement helemaal zelf gaan uitzoeken. Zo bepaal je zelf of je gaat voor de nieuwe iPad Air of toch een iPad Mini. Als je de oude generatie iPad’s net zo leuk vindt dan kan je deze ook uitzoeken. Je betaald vaak een stuk minder voor je abonnement als je kiest voor een ouder model. Toch moet je al snel twee jaar met een abonnement doen dus is het handig om de nieuwste iPad uit te zoeken. Vooral als je een gratis iPad bij abonnement wilt. Je betaalt helemaal niets bij en daar krijg je dan de nieuwste iPad voor terug. Dit is een aanbod die je natuurlijk altijd wil pakken als je een nieuw abonnement afsluit. Waarom zou je kiezen voor een oude iPad als je direct een nieuwe iPad kado kan krijgen bij een abonnement? Krijg vandaag nog een gratis iPad bij abonnement. Voor je het weet heb je een nieuw abonnement en ligt de iPad alweer op je deurmat. Dit kan uiteraard bij een heel nieuw abonnement, maar ook bij een verlenging met je huidige provider.

Bekijk aanbiedingen