[vc_row][vc_column width=”3/4″]

GSM met kado zelf samenstellen

ipadAls je een telefoon abonnement afsluit dan kan je er voor kiezen om een standaard smartphone te nemen of om zelf een kado samen te stellen. Een abonnement met kado samenstellen kan online. Je kunt dan zelf kiezen uit diverse kado’s in combinatie met een goedkoop abonnement. Vaak ben je nog goedkoper uit dan met de nieuwste smartphone en krijg je er een luxe kado voor terug. Het kan dus leuk zijn om een abonnement met kado zelf samenstellen af te sluiten. Een voorbeeld van de keuzes die je kan maken voor een nieuw abonnement staan hieronder.

Een telefoon met kado zelf samenstellen is vooral erg populair met een tablet. Een tablet is natuurlijk de vervanger van de laptop of computer. Je kunt er zelfs nog meer mee want je kunt hem eenvoudig overal mee naartoe nemen. Online kan je kiezen uit de bekende Samsung Galaxy Tab, Note of een iPad. Afhankelijk van de prijs van de tablet hangt er een telefoon abonnement aan. Uiteraard betaal je meer voor een abonnement bij een iPad Air of een iPad Mini. Beide zijn prachtige tablets die je helemaal gratis kan krijgen bij een abonnement. Dit is het mooie van een abonnement met kado zelf samenstellen. Je kunt zelf bepalen welke tablet je wilt hebben en met hoeveel intern geheugen. Zo kan je kiezen voor een 16 GB tablet of een gratis 32 GB tablet.

Als je geen nieuwe tablet wilt dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een nieuwe televisie. Een gratis televisie wordt dat niet erg duur? Een prachtige 42 inch televisie heb je natuurlijk al voor € 600 helemaal als het om de inkoopprijs gaat. Een nieuwe smartphone kost nog veel meer geld en daarom geven ze graag een telefoon abonnement met tv weg. Je kunt een abonnement met kado zelf samenstellen en een bepaald merk televisie kiezen. Zo bepaal je zelf welke televisie je gratis krijgt bij een nieuw telefoon abonnement.

Een telefoon abonnement met kado zelf samenstellen kan je ook combineren. Stel jij kiest voor een nieuwe televisie en je partner voor een nieuwe home cinema set. Zo heb je een prachtige televisie met een hoge kwaliteit home cinema set. Het enige dat je hoeft te doen is twee nieuwe telefoon abonnementen afsluiten met een gratis kado. Heb je al een telefoon abonnement? Dit is geen enkel probleem want je kunt ook online je abonnement verlengen en een gratis televisie kado krijgen. Doe je dit ook voor je partner dan krijg je er ook nog eens een home cinema set bij kado.

Een abonnement met kado zelf samenstellen kan zo gek als je zelf wilt. Natuurlijk kan je kiezen voor een iPad of nieuwe televisie. Maar je kunt zelfs kiezen voor een nieuwe spelcomputer. Kies bijvoorbeeld de allernieuwste Playstation 4 helemaal gratis bij een telefoon abonnement. De kans is groot dat je maandelijkse lasten lager zijn dan bij je huidige telefoon abonnement. Voor je het weet speel je op je nieuwe spelcomputer. Je hoeft hier helemaal niets voor bij te betalen en alleen een telefoon abonnement voor twee jaar af te sluiten. Een abonnement met kado zelf samenstellen kan eenvoudig online. Je kunt hier kiezen uit verschillende abonnementen met bijbehorende kado’s. Zo bepaal je zelf wat je voor een abonnement wilt uitgeven en welk kado je hierbij wilt. Een gratis spelcomputer of tablet uitzoeken is vaak nog leuker dan een nieuwe smartphone. Na twee jaar kan je weer gewoon een nieuw toestel uitzoeken of toch weer opnieuw een leuk kado.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – zelf samenstellenCastle – zelf samenstellenRitel – zelf samenstellen[/vc_column][/vc_row]