Telefoon met Playstation 4 kado

playstatation 4De lancering van de Playstation 4 kan bijna niemand ontgaan zijn. Na de lancering was de Playstation 4 het populairste kado op dit moment. Helaas is het bijna onmogelijk om aan de nieuwe spelcomputer te komen. Daar komt nog eens het dure prijskaartje bij, waardoor het voor veel consumenten onbetaalbaar is. Tenzij je kiest voor een telefoon met Playstation 4 kado. Hierbij betaal je geen geld voor je nieuwe spelcomputer en kan je direct de nieuwste games spelen omdat je hem gratis thuisbezorgd krijgt.

De Playstation 4 heeft een strak design en past veel beter in het televisiekastje dan de bolle Playstation 3. De nieuwe spelcomputer is dan ook nog eens heel wat sneller. De GPU heeft als titel Jaguar en kan veel beter werken met zwaardere spellen dan de Playstation 3. Games zullen dus nog gelikter eruit zien en in Full HD worden uitgezonden. Daar komt nog eens bij dat de nieuwe bluray speler van de Playstation 4 een heel stuk sneller is. De blu ray speler kan tot wel 27 MB per seconde lezen terwijl de vorige trage blu ray speler van de Playstation 3 slechts 9 MB per seconde kon lezen. Nog een groot pluspunt bij de Playstation 4 is 500 GB aan standaard geheugen. Je hebt zo ruimte genoeg voor de opslag van games, films en foto’s. Bij een telefoon met gratis Playstation 4 kado krijg je de spelcomputer gratis in handen.

Verbeteringen Playstation 4

Eén van de grote verbeteringen aan de Playstation 4 is de nieuwe DualShock 4. De oude controller is helaas niet compatibel, waardoor de nieuwe vereiste is. Net als de oude werkt deze wel op bluetooth, waardoor je draadloos games kunt spelen. Een nieuwe functie is een touchpad aan de voorkant van de controller. Deze kan gebruikt worden als een extra knop tijdens het spelen van games. Daarnaast is er een verbeterde vibratie en bewegingsdetectie toegevoegd. Een andere leuke toevoeging is dat de controller licht kan geven. De gekleurde lichtjes geven informatie of je geraakt bent of de status van je gezondheid tijdens het spelen van een game. Je krijgt één Dualshock 4 controller gratis bij een telefoon met Playstation 4 kado.

Playstation Eye

De Playstation Eye is ook helemaal opnieuw ontworpen voor de Playstation 4 en wordt niet standaard meegeleverd. Er zitten nu twee camera’s ingebouwd, waardoor de diepte veel beter kan worden ingeschat. Daarnaast kan één camera opnames maken terwijl de ander de bewegingen voor de Playstation Eye registreert. Dankzij een 4 kanaal microfoon worden nu de achtergrondgeluiden weg gefilterd en kan je zo de beste opnames maken tijdens het spelen van games. De Playstation 4 heeft tevens een koppeling met tablets, smartphone en de nieuwe Playstation Vita. Het is straks mogelijk om een Apple, Android toestel te koppelen en een iPad tablet. Je kunt de vernieuwde Playstation gratis krijgen bij een telefoon met Playstation 4 kado.

Games op de Playation 4

Naast de bekende games zoals GTA en Assasin’s Creed zijn er een aantal exclusieve games voor de Playstation 4. Je kunt hierbij denken aan de realse game Knack, maar ook games als Killzone, The Order 1886, Shadow of the Beast en Uncharted 4. In de toekomst zullen er nog veel meer games aangekondigd worden en exclusief verschijnen op de Playstation 4. Bij een telefoon met playstation 4 kado kan je in ieder geval een begin maken aan de nieuwe generatie van spelcomputers. Je hoeft hier verder helemaal geen geld voor uit te geven behalve een abonnement af te sluiten voor je telefoon.

Bekijk aanbiedingen