[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Telefoon met Wii u kado

wii uDe Wii U is de opvolger van de populaire spelcomputer de Wii. De eerste Wii was revolutionair omdat je vanaf nu met bewegingen games kon besturen. Het werd dus tijd voor een opvolger en dit werd de Wii u. De nieuwe spelcomputer staat dan ook al direct hoog aangeschreven op een aantal verlanglijstjes. Helaas hangt er nog steeds een aardig prijskaartje aan de Wii U. Als je kiest voor een telefoon met Wii u kado dan krijg je de spelcomputer helemaal gratis bij het afsluiten van een abonnement. Je hoeft er helemaal niets voor bij te betalen en alleen een abonnement afsluiten voor je telefoon.

Opvolger

De Wii U is natuurlijk de opvolger van de oude Wii, maar wat is er zo bijzonder aan de Wii U? Als eerste is er de beeldkwaliteit van de Wii U. De laatste jaren begon de oude Wii toch echt wel achter te lopen. Bijna iedereen heeft een HD televisie in huis, maar de Wii was nog niet in HD kwaliteit. Vanaf nu kan je gewoon in Full HD games spelen want de Wii u is helemaal voorzien van Full HD games. Je kunt zo samen met je vrienden in een hoge kwaliteit spelen. Het is een grote verbetering ten opzichte van de oude Wii games die je overigens wel gewoon op de Wii U kan spelen. Een telefoon met Wii U kado is dus zeker een aanrader.

Full hd

De Wii U heeft niet alleen gekeken naar onze Full HD televisies, maar ook naar de tablets. Zo krijg je bij de spelcomputer een soort tablet controller bij kado. Met deze controller kan je op een nieuwe manier games beleven. De Wii U kan zo door één persoon bestuurd worden met de tablet en de andere spelers spelen met de ouderwetse controllers. Deze kunnen overigens gewoon van de Wii gebruikt worden. Door de toevoeging van de tablet zijn er meer mogelijkheden om games te spelen en krijgen games een nieuwe diepgang. Wil je de Wii U ook graag in huis hebben? Kies dan voor een telefoon met Wii U kado. Je krijgt de nieuwe spelcomputer met tablet controller gratis thuisbezorgt. Een telefoon met Wii u kado heeft als voordeel dat je helemaal niets extra’s betaalt en je een uitgebreid abonnement krijgt. Zo kan je gewoon nog alles met je smartphone en krijg je een gratis Wii U.

Een telefoon met Wii U kado betekend dat je een spelcomputer krijgt met exclusieve games. Nintendo is een groot merk dat al jaren zelf games produceert. Bekende games als Mario en Kirby komen bij Nintendo vandaan. Dit betekend dat je Super Mario, Mario Kart en Mario Party zeker kan verwachten op de nieuwe Wii U. Dit zijn spellen die voor jong en oud nog jaren lang leuk zijn. Door een telefoon met Wii U kado abonnement af te sluiten krijg je standaard de Wii U met één van deze leuke games. Je hebt zo een leuke spelcomputer om weg te geven of om kado te doen.

Een telefoon met Wii U kado is snel online geregeld. Je hoeft alleen online een abonnement uit te zoeken en af te sluiten. Eventueel kan je ervoor kiezen om je huidige abonnement online te verlengen. Als je dit geregeld hebt dan krijg je een telefoon met Wii U kado. Je krijgt de nieuwe Wii u vaak al binnen een paar dagen na het afsluiten van het abonnement thuis gestuurd. Voor je het weet kan je de Wii gratis kado geven aan je kinderen of gewoon aan jezelf.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – gratis Wii UCastle – Wii U bij gsmRitel – Wii U bij abo[/vc_column][/vc_row]