[vc_row][vc_column width=”3/4″]

Telefoon met homecinema kado

homecinema setEen homecinema systeem is ideaal om de bioscoop naar je huis te halen. Als je een prachtige televisie hebt dan wil je natuurlijk ook schitterend geluid. Toch is het lang niet voor iedereen mogelijk om het mooiste geluid in huis te halen. Het prijskaartje dat aan een homecinema hangt is vaak erg hoog. Door dit bedrag wordt het bijna onmogelijk om als nog een homecinema in huis te halen. Helemaal als je net een nieuwe 47 inch televisie gekocht hebt. Natuurlijk hoort hier een prachtige homecinema set bij, maar als dit niet in je budget past dan is dit helaas niet mogelijk. Toch is er wel een oplossing voor en dat is een telefoon met homecinema kado. Je krijgt hierbij gratis een homecinema bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement.

Als je een telefoon met homecinema kado abonnement aflsuit dan kan je zelf je nieuwe geluidsysteem uitkiezen. Je kunt tegenwoordig kiezen uit een traditioneel dolby surround systeem met vijf kastjes of een soundbar. Bij een soundbar krijg je één bar aan de muur en een subwoover. Je beperkt het aantal kastjes tot slechts twee, maar je krijgt wel hetzelfde geluidseffect. Dit heeft te maken met de digitale weerkaatsing van het geluid. Door het geluid digitaal te weerkaatsen krijg je een prachtig 3D effect en is de sensatie net zo groot. Het enige verschil is dat het geluid gewoon uit minder kastjes komt. Dit bespaart weer een hoop kastjes ophangen. Een telefoon met homecinema kado kan je dus kiezen tussen deze twee systemen. Toch kiezen er nog veel voor de ouderwetse methode vanwege de authentieke geluidsensatie.

Een punt waarbij je de kwaliteit kan herkennen is het aantal watt. Hoe groter het aantal watt, hoe dieper de mogelijkheden en het geluid gaan. Bij een telefoon met homecinema kado kan je dus kiezen wat voor vermogen je in het nieuwe systeem wil stoppen. Je kunt de systemen dus direct online hierop vergelijken. Als je een bescheiden set wil met een goede bioscoop ervaring dan kom je al een heel eind met 300 of 400 watt. Dit is prima voor een huis, tuin en keuken homecinema set, waarbij je toch graag een bioscoop ervaring wilt hebben.

Bij een telefoon met homecinema kado abonnement kan je dus kiezen voor een soundbar. Een soundbar heb je vaak met meerdere opties naast alleen geluid geven. Zo zijn er sets met een ingebouwde bluray speler. Het bespaart zo kastjes en je kunt zo toch de mooiste films kijken in combinatie met je homecinema set. Naast een bluray speler is er nog de optie van bluetooth. Dit is een hele mooie optie waarbij je een smartphone of iPad kan koppelen aan je soundbar. Je kunt zo muziek streamen die op je smartphone staat via de soundbar. Naast muziek kan je bijvoorbeeld ook gebruik maken van Spotify via je smartphone.

Een telefoon met homecinema kado abonnement kan je online afsluiten en direct kiezen welke set je wilt. Zo kan je kiezen voor de luxe soundbar met bluetooth en bluray speler. Uiteraard is wel de regel dat je telefoon abonnement duurder wordt als je een duur kado uitkiest. Kijk dus even goed wat er binnen je budget past en welke homecinema set hierbij handig is. Zo weet je zeker welke set je het beste kan gebruiken in combinatie met je telefoon abonnement. Als je het slim aanpakt dan betaal je helemaal niets extra’s voor je nieuwe telefoon abonnement. Terwijl je er wel een mooie gratis homecinema set bij kado krijgt. Maak dus nu gebruik van een actie en bestel voordelig een homecinema set.

[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Aanbiedingen

Algebeld – gratis homecinemaCastle – homecinema kadoRitel – homecinema kado[/vc_column][/vc_row]