Gratis tv bij abonnement

televisieJe kunt natuurlijk een abonnement afsluiten voor de nieuwste smartphone, maar wat zou jij doen als je een gratis tv bij abonnement krijgt? Vandaag de dag gaat het niet meer alleen om een nieuwe smartphone. Je kunt verschillende leuke kado’s krijgen bij een telefoon abonnement. Eén van de kado’s is een gratis televisie die je helemaal zelf mag uitzoeken. Het gaat hierbij niet om een kleine 30 inch televisie, maar je hebt direct de keuze uit de nieuwste 42 of 47 inch televisies. Hierbij hoort natuurlijk een passend telefoon abonnement zodat je ook nog eens genoeg belminuten hebt. Een gratis tv bij abonnement heeft dus geen addertje onder het gras. Je betaalt namelijk altijd de laagste prijs voor een abonnement en in plaats van een nieuwe smartphone mag je een tv uitzoeken.

Formaat van gratis televisie

Als je opzoek gaat naar een gratis tv bij abonnement dan heb je als eerste het formaat. Het is belangrijk om hiervoor eerst te kijken naar je eigen woning. Een grote televisie is natuurlijk prachtig, maar hoe ver zit je werkelijk van de televisie vandaan? De afstand is bepalend voor welke televisie je het beste kunt uitzoeken. Stel je zit op slechts 2,5 meter van je televisie vandaan dan heb je voldoende aan een 32 inch televisie. Bij een afstand van 3 meter heb je een 40 inch televisie nodig, 3,5 meter 47 inch en 4 meter 55 inch. Uiteraard is het geen verplichte afstand, maar een minimum bij een grote televisie. Zo krijg je het beste effect en geen last van je ogen omdat de televisie te dichtbij staat. Dit effect is handig om te weten als je een gratis tv bij abonnement gaat uitzoeken.

Hd ready of Full hd?

Als je het formaat bepaald hebt van een gratis tv bij abonnement dan krijg je de keuze HD ready of Full HD. Als eerste is de uitleg van HD belangrijk om een onderscheid te maken. HD betekend dat de beelden tot ongeveer vijf keer scherper zijn dan gewone beelden. Dit heeft te maken met het aantal pixels dat in een HD beeldscherm zitten vergeleken met een analoge televisie. Deze pixels zitten op een zogenaamde beeldlijn. Als een televisie meer beeldlijnen heeft dan zijn er dus meer pixels zichtbaar en wordt het scherm scherper. Een HD ready televisie heeft 720 beeldlijnen waarop de pixels staan. Als je toch kiest voor een Full HD televisie dan zijn er 1080 beeldlijnen. Het beeld is dus een stuk scherper, maar het grote verschil is vooral merkbaar bij analoge televisie. Hierbij zijn er slechts 576 beeldlijnen met pixels. Dit is iets om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een gratis tv bij abonnement.

LCD, LED en Plasma televisie kado

Je hebt nu een gratis tv bij abonnement uitgekozen met een Full HD of HD ready beeldscherm. Naast de beeldkwaliteit zijn er nog verschillende soorten schermen. Zo kan je kiezen voor LCD, LED en Plasma. De techniek achter een LCD of LED televisie is hetzelfde bij beide televisies worden vloeibare kristallen verlicht. Iedere pixel is een kristal, waarmee verschillende kleuren en beelden gemaakt worden. Het licht wordt bij een LCD televisie verzorgt door CCFL lampen en bij een LED televisie door de energiezuinige LED lampen. In de praktijk betekend dit dat de LED televisie minder stroom verbruikt en een scherper beeld geeft dan de LCD televisie. Mocht je dus de keuze hebben met een gratis tv bij abonnement kies dan altijd voor de LED televisie. Als laatste is er nog de plasma televisie met een compleet andere techniek. Hierbij kan iedere pixel zelf licht uitstralen en zit er geen lampje achter. Plasma televisies zijn dikker dan de LED of LCD televisie, maar door de unieke lichtstraling is de televisie nog mooier. Je zult ze alleen niet snel gratis bij abonnement tegenkomen want de televisies zijn veel duurder dan een LED of LCD televisie.

Bekijk aanbiedingen